Ik ben Tom. Ik ben een speelvogel.

Een kinderlach, een uitdrukking van verwondering, een niet-begrijpende blik.
Het zijn mijn drijfveren en bron van inspiratie.

Op professioneel gebied was ik enige tijd actief in de sociale sector en het jeugdwerk. Deze ervaring combineerde ik met mijn passie voor verhalen en theater, om zo een reeks vertelvoorstellingen te creëren.

 
“Mijn grootouders hadden een appartement aan zee. Ze namen mij maar zelden mee, want ik was een druk kereltje. Maar als ze mij meenamen, dan werd de wereld magisch. Mijn grootvader vertelde de mooiste verhalen, waarin ik de hoofdrol speelde. Deze en andere verhalen deel ik graag met jou.”  

 

​Het juiste verhaal op het juiste moment:

  • Een gezellige avond met vrienden? Nodig mij uit voor een huiskamervertelling.
  • Een belangrijk moment in je leven? Met verhalen geef ik een extra vleugje magie aan je feest.
  • Een extraatje voor je leerlingen? Ik neem ze mee naar een bijzondere wereld.
  • Verhalen in een mix van talen

Vertelkunst

Met muzikant

Met andere vertellers

Solo

stijntom4